Sportkampen

Onze sportkampen

Als omnisportclub organiseren wij gedurende de paasvakantie, de eerste week van juli en de laatste week van augustus diverse sportkampen.


Inschrijven kan vanaf 8 januari 2022. 

Paasvakantie
Zomervakantie

Sport & spelkamp (Pasen)

We bieden, onder leiding van enthousiaste, gediplomeerde lesgevers, een vierdaags paaskamp aan om nooit meer te vergeten. Naast de meer gekende sporten zoals voetbal, hockey, atletiek, zwemmen, ... komen ook minder bekende sporten als Goubak-bal, DBL-bal en FooBallSkill aan bod. Dit alles in kleine groepjes, in een zéér goed uitgeruste sportaccommodatie en in een voor je kind vertrouwde omgeving. Kwaliteit en spelfun is ons motto !


Wanneer
maandag 11 april 2022 tot donderdag 14 april 2022
Doelgroep
voor alle leerlingen lagere school
Prijs
€65,00
Locatie
H. Hartinstituut Heverlee

Sport & creakamp (Pasen)

Ben jij iemand die graag van alles wat doet? Knutselen, spelen, sporten, kortom een beetje proeven van allerlei leuke, lekkere en uitdagende activiteiten? Dan is dit vierdaagse paaskamp het ideale kamp voor jou. We spelen knotsgekke en soms stoere spelletjes. We proeven van sportieve en lekkere activiteiten en knutselen verrassende dingen. Je gaat vast en zeker naar huis met enkele prachtige kunstwerken en een dosis sportieve verhalen.

Wanneer
maandag 11 april 2022 tot donderdag 14 april 2022
Doelgroep
voor leerlingen van het eerste tot en met het vierde jaar lagere school
Prijs
€80,00

Kleuterkamp (Pasen)

Het kleuterkamp is er voor alle kleuters vanaf de tweede kleuterklas die zich tijdens de paasvakantie drie dagen creatief willen amuseren en zich daarnaast willen uitleven in verschillende sport & spelmomenten. Onder leiding van enthousiaste en gemotiveerde lesgevers laten wij de verbeelding en creativiteit van elk kind tot zich spreken. We werken in kleine groepjes én in een voor je kind vertrouwde omgeving (het kleuterpaviljoen). Er wordt geknutseld, spelletjes gespeeld en gesport. Het driedaagse kleuterkamp staat volledig in het thema van Pasen.


Wanneer
maandag 11 april 2022 tot woensdag 13 april 2022
Doelgroep
Kleuters van de tweede en derde kleuterklas (geboortejaar 2017 en ouder)
Prijs
€65,00