Skikamp

Skikamp

Tijdens de krokusvakantie organiseert ‘de buitenschoolse sport’, voor alle leerlingen van het tweede jaar secundair onderwijs van het H. Hartinstituut Heverlee (HHH) en Kessel-Lo (HHK),

een superNEIG En COOLe skivakantie.

Skiarena Nassfeld is met zijn 110 km pistes het grootste skigebied van Karinthië en moet qua kwaliteit zeker niet onderdoen voor de meer gekende Oostenrijkse skigebieden.De moderne liften en sneeuwkanonnen zorgen de hele winter voor zorgeloos sneeuwplezier. De Millenium express brengt ons in een mum van tijd in het uitgebreide skigebied waar zowel beginnende als gevorderde skiërs volop kunnen genieten van de sneeuw.

Kwaliteit en stijl is ons motto !

infoavond-ski-2024-presentatie.ppt
Ski krokus

Tijdens de krokusvakantie organiseert ‘de Buitenschoolse Sport’, voor alle leerlingen van het tweede jaar secundair onderwijs van het H. Hartinstituut Heverlee (HHH) en Kessel-Lo (HHK), een superNEIG En COOLe skivakantie. Skiarena Nassfeld is met zijn 110 km pistes het grootste skigebied van Karinthië en moet qua kwaliteit zeker niet onderdoen voor de meer gekende Oostenrijkse skigebieden. De moderne liften en sneeuwkanonnen zorgen de hele winter voor zorgeloos sneeuwplezier. De Millenium express brengt ons in een mum van tijd in het uitgebreide skigebied waar zowel beginnende als gevorderde skiërs (GEEN snowboard) volop kunnen genieten van de sneeuw. Kwaliteit en stijl is ons motto! 
Wanneer
vrijdag 9 februari 2024 tot zaterdag 17 februari 2024
Doelgroep
voor alle leerlingen van het tweede jaar secundair onderwijs van het H. Hartinstituut Heverlee (HHH) en Kessel-Lo (HHK)
Prijs
€770,00
waarvan €300,00 voorschot te betalen bij inschrijven
Inbegrepen? Luxebus met bar en video (drinkgeld inbegrepen), volpension (extra middag- en avondmaal), 6-daagse skipas, skiles (voor- en namiddag), avondactiviteiten (quiz, sport en spel, film, disco...). Prijs inclusief verzekering - Exclusief 70 € voor huur skimateriaal + helm. Bij annulatie na 01/11/23 rekenen wij €100 administratiekosten aan. Annuleer je na 01/01/24, dan kan het voorschot niet meer terugbetaald worden tenzij u een medisch attest kan voorzien.
Locatie
Nassfeld, Tröpolach, Oostenrijk

Jeugdhotel Leitner:

  • douche en WC op de kamer
  • op wandelafstand van de liften (110 km pistes)
  • 2 sporthallen, ontspanningszalen met video en DVD
Volzet