In de BSS zwemschool kan je op donderdag (om 16u)  en zaterdag (om 10u en 11u) terecht om je kind te leren zwemmen in kleine groepjes. Onder begeleiding van gediplomeerde lesgevers leren we je kind meteen de juiste techniek(en) aan. 

Heb je te weinig zwemles op school dan kan je bij ons terecht voor watergewenning om je watervrees te overwinnen en de eerste basistechnieken van het zwemmen aan te leren (ademhalen, drijven, …)! Wij leren de kinderen zelfredzaam te zijn in het water en leren hen vervolgens de juiste techniek aan. Kan je kind al zwemmen, maar zou het nog wat extra lessen kunnen gebruiken? Ook dan kan je daarvoor bij ons terecht om de technieken van de verschillende slagen aan te leren of te vervolmaken!

Onze zwemschool werkt met verschillende niveaugroepen waar je je voor kan inschrijven na een testles.
> Ben je reeds lid van onze zwemschool dan ontvang je van de zwemcoördinator een persoonlijke mail met de groepskleur waarvoor je zoon/dochter mag inschrijven.

> Ben je nog geen lid van onze zwemschool, dan kies je voor de inschrijving 'nieuw lid'. Na deze inschrijving ontvang je een uitnodiging voor een testles om de juiste groepskleur toe te kennen. Is er nog plaats in deze groep, dan kan je na een positieve bevestiging meteen inschrijven. Is de groep jammer genoeg volzet dan sta je op volgorde van inschrijving op onze wachtlijst. Komt er een plaatsje vrij, dan ben jij de eerste die we contacteren.

De niveaugroepen zijn:

WIT: watergewenning voor de allerkleinsten (4j zijn bij start van de zwemlessen)

GEEL: 2 niveaujaren die werken aan drijven, trappelen, ruglig, zich redden in het diepe en rugslag

ORANJE: verfijning rugslag en aanleren crawl

ROOD: verfijning crawl - aanleren schoolslag

BLAUW: vervolmaking rugcrawl - crawl en schoolslagNIEUWE INSCHRIJVING (nog geen lid van de BSS zwemschool)

Wens je graag in te schrijven voor de zwemschool van Buitenschoolse Sport, dan dien je je eerst in te schrijven voor een TESTLES.
Hier kunnen we het zwemniveau van je kind bepalen.
BELANGRIJK: startende zwemmertjes moeten 4j zijn bij de start van het zwemseizoen.

Testlessen gaan door op:
DONDERDAG 1 Juni 2023 om 15u45
en ZATERDAG 3 juni 2023 tussen 10u - 12u.

Inschrijven kan via dit registratieformulier.
We verwachten je dat op het gekozen moment.

Na de testles ontvang je de juiste kleur van de zwemgroep waarvoor je mag inschrijven. Indien deze volzet is, sta je volgende inschrijvingsvolgorde op de wachtlijst. Komt er een plaatsje vrij, dan nemen we contact met jou op.

Heb je na de testdata interesse, dan mag je je ook altijd in schrijven en dan krijg je een uitnodiging voor de testles in september, indien er nog plaats is.

GELIEVE JE AAN TE MELDEN met het registratieformulier. 'De knop hieronder werkt NIET voor de nieuwe zwemmertjes.

Wanneer
vanaf donderdag 1 juni 2023 van 16:00 tot 17:00
Prijs
€0,00
Locatie
Zwembad (H. Hartinstituut Heverlee)
Binnenkort beschikbaar